Kwebbelkop Nederlands grootste YouTuber met 13,7 miljoen abonnees

21-10-2020 (12:33) - Media

Jordi van den Bussche, beter bekend als Kwebbelkop, is in acht jaar tijd uitgegroeid tot een YouTube fenomeen. Met zijn ontwapende openheid is hij uitgegroeid tot een van ‘s wereld bekendste YouTube sterren met succes dat ver tot over de Nederlandse landsgrenzen reikt.
 
Met ruim 13.7 miljoen abonnees kan de 25-jarige Kwebbelkop vandaag de dag officieel de titel Nederland’s grootste YouTuber claimen. Jordi van den Bussche is nu Nikkie Tutorials voorbij en heeft officieel het grootste personality YouTube kanaal van Nederland
 
Met een grote passie voor gamen zette Jordi zijn eerste video ruim acht jaar geleden online, dat beviel dusdanig goed dat hij de daaropvolgende 2955 dagen elke 24 uur een nieuwe video uploadde, en met succes. Inmiddels tikt Kwebbelkop met zijn 25 jaar video’s aan met 100 miljoen views per maand, heeft hij een fanbase van ruim 13.7 miljoen YouTube abonnees van over de hele wereld en heeft van den Bussche nu ook officieel het grootste YouTube kanaal van Nederland. Zijn inhoud is geschikt voor alle leeftijden en achtergronden, en is uitgebreid van Minecraft-video’s, naar comment video’s, grappige uitdagingen, stick-fight animaties en nog veel meer.
 

Mr. Beast zijn Creator Games

Kwebbelkop is inmiddels ook immens populair in Amerika, waar hij regelmatig video’s opneemt met ’s werelds grootste YouTubers zoals Pewdiepie (107 miljoen abonnees) en Mr. Beast (45.1 miljoen abonnees). Recentelijk deed hij - samen met de 25 grootste YouTubers wereldwijd - mee aan Mr. Beast zijn Creator Games. Tijdens deze influencer Trivia maakte hij kans op $300.000 om weg te geven aan één van zijn abonnees. Daarnaast nam Kwebbelkop ook video’s op met wereldsterren zoals Kevin Hart, Zac Efron, Seth Rogen, Ice Cube en nog veel meer.
 
Jordi van den Bussche is naast YouTube ster een succesvol ondernemer in vastgoed en de gaming industrie. 
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch