Leden MWG kiezen nieuw bestuur: Saskia Caelen nieuwe voorzitter

Leden MWG kiezen nieuw bestuur: Saskia Caelen nieuwe voorzitter

27-10-2020 (17:12) - Media

De leden van MWG hebben tijdens de Algemene ledenvergadering een nieuwe voorzitter, vicevoorzitter en samenstelling van het bestuur gekozen. Voorzitter Eric Kip, CEO Exterion Media, heeft het stokje overgedragen aan Saskia Caelen, director strategie & partnerships Entertainment bij DPG Media en in de afgelopen drie jaar al bestuurslid van MWG, verantwoordelijk voor de inhoudelijke evenementen van MWG M-Talks.
 
Klaartje Kuypers heeft de rol van penningmeester en vicevoorzitter op zich genomen. Zij en Saskia Caelen vormen samen het dagelijks bestuur van de vereniging. Dave Frauenfelder, voorheen verantwoordelijk voor het MWG-congres, zal de portefeuille AMMA’s overnemen van Kuypers. Nieuw in het bestuur zijn Vincent Siegelaar (Sponsoring), Sonja Vroling (Club MWG), Robert Noya (YIM) en Anouk Last (M-Talks). Deze laatste drie zijn geen onbekenden van MWG aangezien zij reeds in diverse MWG-commissies ervaring hebben opgedaan.
 
Saskia Caelen: ‘Ik ben zeer blij met deze uitdaging en voel me vereerd om met dit energieke bestuur deze actieve vereniging te mogen vertegenwoordigen. MWG is sterk op het verbinden en inspireren van talenten werkzaam in de marketingcommunicatie industrie. In de afgelopen drie jaar hebben we flink op vernieuwing ingezet en we zullen op deze lijn blijven doorgaan. Daarnaast willen we een stap maken in het doorontwikkelen van educatie en de verdere integratie van YIM in het MWG-programma, met nieuwe programma’s speciaal gericht op de jonge doelgroep. Een ander speerpunt is verdergaande samenwerking met andere brancheverenigingen. Afgelopen jaar hebben we hierin al mooie stappen gemaakt, die smaken naar meer. Een interessante toekomst waar we met open vizier in gaan.’
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch