Lucas Ooms Fonds beloont 5 aanstormende mediatalenten bij uitreiking Mercurs

10-12-2020 (17:00) - Media

Tijdens de uitreiking van de Mecurs op 10 december was er ook dit jaar een bekroning voor aanstormend (magazine) mediatalent. De Mercur BeLOFte en een geldbedrag van 2.500 euro ging dit jaar naar Arjun Chadha (32) van Zuurstof Media. Chadha is founder en drijvende kracht achter HipHop Magazine Get Familiar. In dit uitzonderlijke jaar hebben echter ook de vier overige genomineerden zich op uitzonderlijke wijze onderscheiden. Reden voor het bestuur van het Lucas Ooms Fonds om ook deze genomineerden in de spotlights te zetten.
 
Het LOF-bestuur hecht grote waarde aan het aanmoedigen van jong talent om te kiezen voor een carrière in de wereld van de magazine-merken. Juist in deze moeilijke tijd verdienen doorzetters wat extra wind in de rug, aldus het bestuur.
 

Essentiële vaardigheden

De vijf genomineerden voor de BeLOFte van 2020 zijn stuk voor stuk van een uitzonderlijk hoog niveau en vertegenwoordigen gezamenlijk de essentiële vaardigheden waarover magazinemakers van nu moeten beschikken. Daarom heeft het LOF-bestuur in dit uitzonderlijke jaar besloten naast de Mercur BeLOFte van 2020 ook de vier genomineerden een oorkonde en een geldprijs van elk 1000 euro toe te kennen.
 

Oorkonde en geldbedrag

Fotograaf Eva Roefs (27, onder meer Volkskrant Magazine), Floor van der Stap (25, DPG Media), Julian VandenBussche (35, New Skool Media) en Iris te Voert (26, Audax Publishing) ontvangen daarom elk de oorkonde en het geldbedrag van 1000 euro.
 
Meer achtergronden en interviews over de Mercur BeLOFte van 2020 in FONK magazine 301 (verschijnt op 23 december aanstaande).
 
Bekijk hier de livesream van de 23e editie van de Mercurs:
 

UITREIKING MERCURS 2020 from Magazine Media Associatie (MMA) on Vimeo.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch