Magazine Zeilen verkocht aan Gottmer Uitgevers Groep

13-03-2018 (16:35) - Media

New Skool Media kondigt aan dat Zeilen, een van haar mediamerken, wordt verkocht aan Gottmer Uitgevers Groep. Alle medewerkers van het magazine zullen meegaan naar de nieuwe eigenaar.


Marius van Campen, directeur van Gottmer is enthousiast: "Uitgeverij Hollandia, onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in de watersportboeken. De titel Zeilen geeft ons de mogelijkheid om onze gezamenlijke doelgroep van zeilers nog beter te kunnen inspireren om hun grenzen te verleggen en ze te helpen om zo veel mogelijk plezier uit het zeilen te halen." 


nieuwe strategie

New Skool Media had al aangekondigd merken samen te voegen of te verkopen. "Zeilen is een mooi mediamerk met potentie, maar past niet meer in de portfolio-strategie van New Skool Media. We hebben ons best gedaan om een goede koper te vinden die bereid is te investeren in de verdere groei van de titel en die hebben we in Gottmer Uitgevers Groep gevonden", zegt Erwin van Luit, CEO van New Skool Media. De verkoop is aan de ondernemingsraad voorgelegd en zal waarschijnlijk per mei 2018 doorgang vinden. 
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch