Marcel van Roosmalen: eerste Nederlandse schrijver die advertentieruimte aanbiedt

Marcel van Roosmalen: eerste Nederlandse schrijver die advertentieruimte aanbiedt

14-04-2021 (12:12) - Media

Marcel van Roosmalen is de eerste Nederlandse schrijver die advertentieruimte aanbiedt via zijn eigen website. Op de website van de schrijver en columnist (o.a. NRC, Media Inside, De Nieuws BV) kun je bannerruimte kopen waarin Marcel jouw product, bedrijf of merk aanprijst. Je kunt kiezen voor een small, medium of large advertentiepakket waarbij Marcel zich in meer of mindere mate aan je merk verbindt.
 
Het mediakanaal is ontwikkeld door het creatieve bureau Higuita, dat in 2020 is gestart door onder meer Tom Hoogenboom en Niek Eijsbouts. Tom Hoogenboom: “Jarenlang intensief marktonderzoek toont een groeiende trend dat steeds meer mensen een stukje Marcel willen of zich aan zijn persoonlijkheid willen verbinden. En wie zijn wij om niet in deze behoefte te voorzien in het alsmaar uitdijende medialandschap?”
 
Marcel van Roosmalen: “Eindelijk kan ik nu ook op commercieel vlak toegevoegde waarde bieden. Dit levert voor elk zichzelf respecterend merk gegarandeerd een paar extra views op.”
Gelijktijdig zijn er sinds vandaag ook onderbroeken van Marcel in omloop. Elke onderbroek heeft een qr-code die vervolgens een column afspeelt op de site van Marcel. De onderbroeken zijn te koop via de website en Pockies.nl
 
Geïnteresseerde adverteerders kunnen zich aanmelden via de site. Er wordt wel eerst geverifieerd of je een Marcel-adept bent, met een van zijn persoonlijke captcha’s.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch