Martin Gaus met Dionne Slagter op nieuw YouTube-kanaal FIKKIE TV

06-02-2017 (11:30) - Media

Vanaf dinsdag 7 februari om 15:30 uur start het nieuwe hondenkanaal ‘Fikkie TV’ op YouTube, gepresenteerd door hondenexpert Martin Gaus en YouTube-ster Dionne Slagter (Onnedi).

Op dit kanaal zijn drie verschillende formats te zien, waaronder de spraakmakende hondenshow ‘Fikkie TV’. Dit is een multiscreen-format dat naast YouTube ook vanaf 12 februari iedere zondag om 15.45 uur te zien is bij RTL 5. De andere twee YouTube-formats zijn het hondenverzorgingstips programma ‘Fikkie Tips’ en het hilarische format ‘Fikkie Cam’, gefilmd vanuit het oogpunt van verschillende honden van bekende Nederlanders.

Martin Gaus staat bekend als dé hondenkenner van Nederland en heeft onder andere het programma 'Dierenmanieren' gepresenteerd. Met ‘Fikkie TV’ maakt hij zijn comeback op de Nederlandse hondentelevisie. Dionne Slagter (Onnedi) is een bekende YouTube-ster onder jongeren, zij bedient bijna 500.000 volgers op YouTube. Haar hondje Dolly is door haar YouTube-kanaal ook erg populair en heeft ook een prominente rol in ‘Fikkie TV’.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch