Max Verstand in EK-hit van De Speld Sport vol in aanval & in verdediging

Max Verstand in EK-hit van De Speld Sport vol in aanval & in verdediging

02-06-2021 (15:03) - Media

De Speld Sport trapt het EK vandaag al af met een meeslepende, melodieuze en vooral oprechte EK-meezinger. Met niemand minder dan Max Verstand gaat het sportmedium zingend de zomer in. De verstandigste zanger van Nederland heeft een stevig Oranje-verkoudheidje te pakken!
 
In We Komen Tot de Achtste Finale gaat Max vol in de aanval, maar schuwt hij de verdediging ook zeker niet. Met een weemoedige mix van opzwepend doch neutraal enthousiasme en emotioneel realisme brengt hij het hele land weer in vervoering.
 
In de videoclip, geschoten met ultrarealistisch filter en met cameo van Henk Spaan, neemt Verstand ons mee naar komende zomer. Met aandoenlijke nuance maakt hij in woord en beeld duidelijk wat we kunnen verwachten van onze Oranje-helden.
 
Max Verstand: “Ik heb veel wedstrijden gezien van Oranje. Ze hadden goede momenten en minder goede momenten. En naarmate het EK nadert, begint juist dat gevoel natuurlijk steeds meer toe te nemen. Nu gaat het echt kriebelen, die achtste finale is eindelijk weer in zicht. Ik heb ontzettend veel zin om dat samen met 17 miljoen andere Nederlanders te beleven!”
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch