Mediahuis neemt Wayne Parker Kent over

08-11-2018 (12:09) - Media

De Belgisch-Nederlandse uitgever Mediahuis neemt Wayne Parker Kent over. Slaven Mandic gaat de functie van CEO combineren met die van directeur Advertising TMG.
 

Mediahuis-dochter Telegraaf Media Groep (TMG) zal 100 procent van de aandelen in WPK verwerven. Wayne Parker Kent en TMG gaan samenwerken richting de Nederlandse advertentiemarkt en zullen het bereik van TMG verbinden met het creatieve en innovatieve talent van WPK.
 

relevantie vergroten

Marc Vangeel, CEO TMG: “In een snel veranderend medialandschap zijn innovatie en samenwerking cruciaal. Het partnership waarbij wij samen met WPK een toekomstbestendige organisatie creëren die als een one-stop-shop fungeert richting de Nederlandse adverteerder, is een belangrijke stap voor TMG. De afgelopen periode heeft TMG onder de leiding van Harm van Veldhuizen hard ingezet op het centraal stellen van onze B2B-klant en het herstellen van het vertrouwen vanuit de markt. Dit heeft geleid tot een sterke verbetering van de resultaten. We zetten nu een volgende stap om een nóg creatievere en meer innovatieve aanpak mogelijk te maken en zo onze relevantie in de advertentiemarkt te vergroten. Het is tijd voor verdere groei.”

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch