MediaReach overgenomen door MMD Media

05-04-2018 (12:27) - Media

MediaReach, specialist in regionale en selectieve Out of Home campagnes is per 1 april 2018 overgenomen door MMD Media uit Landsmeer.


Danny van Beek, directeur MMD Media: “Deze overname past in onze strategie om vanuit 1 locatie (digitale) propositie aan te bieden voor zowel landelijke als voor regionale en selectieve campagnes. Met de verregaande digitalisering neemt de vraag naar selectiviteit toe en hier willen we de adverteerders en bureaus optimaal in bedienen. “ 


Wouter Wunnink, directeur MediaReach: “We hebben vanaf de oprichting al nauw samengewerkt met MMD en dit was voor ons dan ook een logische stap. MMD heeft de ambitie om een van de belangrijkste spelers op Digital Out Of Home te worden en het Mediareach Team kan daar op deze manier een belangrijke bijdrage aan leveren.”


Het nieuwe regionale team gaat exclusief voor MMD Media werken met de focus op tankstations en de luchthavens van Eindhoven en Rotterdam. De vestiging in Den Haag houdt op te bestaan en het huidige MediaReach team verhuist naar Landsmeer.
 


 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch