Met Fonk Magazine terug naar de tekentafel

08-03-2017 (10:00) - Media

De Vegetarische Slager maakt furore, en dat geldt ook voor Gazelle. Nederlandse merken; het ene jong en het andere al 125 jaar een begrip in Nederland. Wat ze gemeen hebben is pure ondernemerszin met het hart op de juist plek. Belangrijk assets die een plaats verdienen in de redactionele kolommen van de kersverse editie van Fonk Magazine.


Verder in deze uitgave veel over de winkelvloer. Althans: veel over de merken die we in de schappen op de winkelvloer vinden. Aan welke eisen moet state of the art verpakkingsontwerp voldoen en wat zijn en worden op korte termijn nieuwe packaging trends? We spraken met specialisten van Mountain, Brum en VDH. We maken kennis met storyfeeling, we ruilen de hipstertrend in voor een fifties-sfeer en we horen dat de designer tegenwoordig bij voorkeur terug gaat naar de èchte tekentafel.


Fonk zou Fonk niet zijn zonder podiumplaats te creëren voor aanstormend talent. In deze uitgave is dat podium voor de oprichters van de bureaus Guts & Glorious en Mas Peters. ‘Elkaar scherp houden’ en het ‘creëren van dreamteams' om de opdrachtgever heen zijn stukjes uit het fundament van hun manier van werken. Hoe zij hun bedrijf vormgeven, lees je in Fonk Magazine waarvan de digitale editie vandaag live gaat.

Wie ook een podiumplaats verdient,  is Frank Volmer. Na een half jaar bij de STER pakte hij de handschoen op en vertelt hij hoe hij de nieuwe uitdagingen waarvoor hij zich bij Stichting Ether Reclame geplaatst ziet, te lijf gaat. Een verhaal met leermomenten voor mensen die creatief denken en handelen hoog in het vaandel hebben staan.


Inspirerend zijn overigens ook de ondernemers van de Haagse hot spot De Werkplek. En met het verhaal achter het werk van Selmore voor ASN Bank als laatste highlights uit Fonk Magazine 202gaan wij zelf terug naar onze eigen tekentafel om de contouren van alweer een volgende editie van Fonk Magazine te schetsen.

Wil je de digitale editie van fonk magazine lezen maar heb je nog geen abonnement? We hebben een prachtige actie waarbij je nu al een abonnement voor 12,50 euro kunt sluiten. Pak hier je kans!
 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch