Met het oog op morgen: FONK 322 staat live!

Met het oog op morgen: FONK 322 staat live!

13-10-2021 (10:30) - Media

FONK 322 is een uitgave ‘met het oog op morgen’. Steeds meer creatives zijn dagelijks aan het werk met de (commerciële) mogelijkheden die het grote aanbod van social media, maar ook VR en AR, te bieden hebben. Specialisten van onder meer Dept, Hammerfest, Robot Kittens, Team 5PM en Vertigo 6 delen in deze uitgave insights & tips.
 
Ook in het verhaal over de razendsnelle ontwikkeling van GoSpooky, dat vorige maand zijn eerste lustrum beleefde, valt te lezen hoe snel de ontwikkelingen gaan.
 
Hier stoppen we meteen met de opsomming die op voorhand de content van FONK 322 te kort doet. Ons advies: pak een kop koffie, trek je even terug en verdiep je in wat de specialisten die we in in deze uitgave stagen, te vertellen hebben. Met het oog op morgen zijn hun learnings meer dan de moeite waard.
 

AR-cover

En dan, last but not least, is er de AR-cover die nu staat te shinen op ons Instagram-account. Veel dank  aan de enthousiaste creatives van het Amsterdamse Capitola.Social. Scan de QR-code op pagina 7, blader terug naar de cover en kijk hoe cool onze AR-cover is geworden! In FONK magazine 324 kun je in de making of gaan lezen hoe deze cover tot stand is gekomen.
 

Stay tuned; kies FONK

Wil je FONK magazine lezen, maar heb. je geen abonnement? Maak nu gebruik van één van de aanbiedingen in onze webshop. Liever geen abonnement, maar FONK magazine eenmalig in print (de digitale uitgave krijg je er gratis bij) ontvangen? Koop hier een los exemplaar.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch