Minecraft: het officiële magazine in Nederland gelanceerd

14-08-2017 (14:59) - Media

MEIS & MAAS, uitgeverij achter veel kinderboeken en -tijdschriften, kondigt de lancering aan van het nieuwe tijdschrift Minecraft: het officiële magazine. Het magazine verschijnt op 24 augustus 2017.

 

MEIS & MAAS is ook de uitgeverij achter de officiële Minecraft boeken, waarvan er inmiddels ruim 450.000 exemplaren in Nederland en Belgie zijn verkocht.


Minecraft: het officiële magazine is het enige magazine dat wordt ontwikkeld in samenwerking met Mojang voor de ruim 55 miljoen actieve spelers. In het lanceringsnummer is de samenwerking met Mojang goed terug te vinden: 60 pagina’s gevuld met alle dingen waar de crafters van houden.


hoogste kwaliteit

Sanneke van de Pas, eigenaar van MEIS & MAAS: ‘Wanneer je producten uitgeeft voor kinderen moet de inhoud altijd voldoen aan de hoogste kwaliteit en moet deze inhoud op zo’n manier verpakt worden dat kinderen de producten kunnen verzamelen en kunnen delen met hun vrienden. '
 

meer interesse dan ooit

Marijn Koets, eigenaar van MEIS & MAAS: ‘We zijn heel blij dat we dit fantastische product naar de Nederlandse markt kunnen brengen. De interesse in Minecraft is groter dan ooit en we weten zeker dat de Minecraft community de inhoud van het officiële magazine gaat verslinden!’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch