mission accomplished

16-11-2016 (09:50) - Media

Daar is ‘ie dan: de spannendste editie van het Fonk-jaar. Vandaag verschijnt de meest informatieve en leukste Fonk-editie van het jaar als we het over de bureauwereld hebben. 
 

preview bureau klanttevredenheidsonderzoek
In Fonk 195 presenteren wij de preview van de resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2016 dat voor de 22e keer integraal in december in het Red Alert verschijnt, de enige acuele bureaugids van Nederland.


Who to Watch

Bovendien laten we in deze editie van fonk de finalisten en de winnaar van Who to Watch 2016 aan het woord. Deze bureaus beleven dit jaar hun doorbraak en kunnen dus eigenlijk door geen marketeer over het hoofd worden gezien.


snackable interviews
Last but not least presenteren wij de Lijst der Lijsten van de bureauwereld: de Top 50 Beste Bureaus 2016. 
Dit alles voorzien van veel snackable interviews en tientallen quotes van pure creatieve professionals. Aangevuld met veel filmpjes en creatief werk: direct te bekijken in de digitale editie die vandaag verschijnt en die hiermee zijn meerwaarde naast de printuitgave bewijst.

 
uitklapcover
In print verschijnt met deze editie de enige Fonk die jaarlijks een èchte uitklapcover heeft. Een cover die een buiging van de makers van fonk symboliseert naar alle creatieve mensen over wie wij schrijven. Waarbij wij deze ene keer de vrouwen in ons vak een tikkeltje voortrekken.
 

smaakmakers
En terecht! Want in creatieve beroepen rukken slimme en mooie vrouwen als trendsetters en smaakmakers op. Wij vroegen art director Deborah Bosboom, copywriter Roos van Dam en ondernemer José Boesten voor onze cover te poseren. Niet als hun ‘dagelijkse zelf’, maar als stoere Bond-vrouwen die gemixt met een scheut Audrey Hepburn charme op een humorvolle manier de ‘belangrijkheid’ van het vak relativeren.
 

podium
De redactie heeft van het maken van deze bijzondere uitgave waarin de bureauwereld het podium heeft, genoten. We wensen onze lezers hetzelfde toe en feliciteren alle toptalenten die De Top 50 Bureaus (en straks het Red Alert 2016) bevolken.


Wil je de digitale editie van fonk magazine lezen? 
We hebben een prachtige actie waarbij je nu al een abonnement voor een tientje kunt sluiten!

Pak hier je kans!


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch