Nederlands Dagblad lanceert communicatieplatform Voor Elkaar

Nederlands Dagblad lanceert communicatieplatform Voor Elkaar

24-03-2020 (09:43) - Media

Het Nederlands Dagblad ziet dat de communicatiebehoefte bij merken en bedrijven tijdens de 'Coronacrisis' aan verandering onderhevig is. Advertenties met aanbiedingen van retailers worden minder geplaatst, maar tegelijk ziet het ND dat veel landelijke merken een traditioneel landelijk rondje dagbladen inzetten.
 
"We kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat veel merken en bedrijven juist in deze tijd betrouwbare media opzoeken. Daar waar met name op social media veel fakenews regeert, is de betrouwbaarheid van een dagblad een baken waar veel partijen zich graag aan vastgrijpen" aldus directeur-uitgever Rinder Sekeris.
 
"Het Nederlands Dagblad wil zijn steentje bijdragen aan de huidige communicatiebehoefte door lancering van het platform Voor Elkaar. Positief nieuws is iets waar mensen in deze donkere tijden op zitten te wachten. We willen dan ook onze adverteerders een aantrekkelijk 'Umfeld' bieden voor hun uitingen. Dit positieve nieuws kan een bericht zijn over hoe mensen andere mensen helpen, of een foto die een mooi initiatief verbeeldt. Dit past ook uitstekend bij onze christelijke achtergrond, met een betrokken doelgroep die maatschappelijk zeer actief is en zich in wil zetten voor andere mensen. Voorlopig verschijnt de speciale pagina Voor Elkaar drie dagen per week, op dinsdag, donderdag en zaterdag. We sluiten niet uit dat de frequentie wordt opgevoerd en bij voldoende belangstelling van adverteerders ook online een plek krijgt op nd.nl", aldus Erik Mooibroek, interim sales manager.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch