Nieuw: Landbouwagenda.nl

15-05-2008 (10:26) - Media

Voor boeren maar ook voor anderen die belang stellen in wat er speelt in agrarisch Nederland is sinds 10 mei een nieuwe site online: Landbouwagenda.nl.
Zoeken op allerlei plaatsen naar agrarische evenementen is niet meer nodig: Landbouwagenda.nl laat zien wat, waar en wanneer aan agrarische evenementen wordt georganiseerd. Landbouwagenda.nl biedt een basis voor het presenteren van alle agrarische evenementen in één toegankelijke, overzichtelijke online kalender.

Van vakbeurzen, open dagen, fokkerijmanifestaties, demo’s en vergaderingen tot trekkertrekwedstrijden en oldtimerdagen. Elk aan de landbouw gerelateerd evenement verdient een vermelding op Landbouwagenda.nl. Hierdoor is Landbouwagenda.nl niet alleen een podium om op een slimme manier aan informatie te komen over een evenement, maar bezoekers kunnen ook gericht zoeken naar een evenement bij hen in de buurt of over hun vakgebied.

Landbouwagenda.nl is een interactieve site. Dit betekent dat niet alleen op agrarische evenementen kan worden gezocht. Landbouwagenda.nl nodigt organisatoren van agrarische evenementen ook uit om hun evenement op de site te plaatsen. Het is immers de bedoeling een zo compleet mogelijk overzicht van alle agrarische evenementen te bieden. Plaatsing op de site verzekert aldus evenementen van maximale aandacht en exposure.

Landbouwagenda.nl is een initiatief van Agrio uitgeverij uit ’s-Heerenberg, uitgever van landbouwvakbladen. Agrio wil met de site haar agrarische doelgroep een handig hulpmiddel bieden in hun informatievoorziening en meer bekendheid geven aan de keur van agrarische evenementen in Nederland.

Meer informatie is te vinden op www.landbouwagenda.nl.

Bureaus

Marketing

Economisch