Nieuwe clubshow Supervovo op ZTACK

30-06-2021 (10:56) - Media

Jongerenplatform ZTACK start op zaterdag 3 juli met de nieuwe clubshow ’Supervovo’. DJ Yoranty stoomt in het programma jongeren klaar voor een avondje uit.
 
Yoranty (Roy van der Vlis) is een jonge DJ/producer uit Delft, die al jaren menig jongerenfeest in Nederland op zijn kop heeft gezet. Met ‘Supervovo’ is hij voortaan elke zaterdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur te horen op ZTACK. De 20-jarige DJ produceert ook zelf muziek en maakt regelmatig mash-ups van bestaande classics.
 
“Als DJ heb ik vanaf het begin van ZTACK al Pre-Party mixen gemaakt. Dit jaar kreeg ik de vraag of ik het leuk zou vinden om een eigen radioshow op de zaterdagavond te maken, met volledig creatieve en muzikale vrijheid. Die vraag had ik niet zien aankomen, maar het programma Supervovo op ZTACK wordt een groot avontuur”, aldus Yoranty.
 
Radiocoach Pierre Papa: “Roy viel al een tijd op met zijn mixen in de ZTACK Pre-Party. Zijn mixen gaan soms van links naar rechts en dwars door alle muziekgenres heen en zijn ook nog eens zeer vakkundig in elkaar gezet. Trots dat we deze belofte voor de Housescene nu een vast podium kunnen bieden op ZTACK”.
 

Uitbreiding

Het jongerenplatform ZTACK, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd het afgelopen jaar al uitgebreid met verschillende nieuwe talenten. De ZTACK talenten ontwikkelden zelf een compleet nieuwe website, nieuwe podcasts en verschillende radioformats. ZTACK is inmiddels ook te beluisteren via de platformen JUKE, Sonos en TuneIn.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch