Nieuwe editie FONK Magazine heeft een haakje

23-08-2017 (10:00) - Media

Als we het hebben over Dutch Design, dan hebben we het over veel meer dan over kunststukken die we thuis koesteren of in musea bewonderen. Ook architectuur, digital design, industrial, product en packaging design kunnen mee onder die ene grote noemer. Dit en nog heel veel meer op de valreep van de zomer in FONK 214.
 
In deze editie verkennen 5 designers uit verschillende disciplines letterlijk en figuurlijk onze grenzen: ‘Het is mooi om Nederlanders op toonaangevende posities te zien’.
 

charme van imperfectie

Ook in deze uitgave: ‘ontwerp met een haakje’; de charme van imperfectie, groen uitgeslagen koper en een stoel die de hemel bestormt. De redactie koos een aantal objecten waarbij de makers juist met dat haakje inspireren en be- en verwondering bij de kijker afdwingen. Daarnaast een interview met Natalie Dubois, conservator design & applied arts bij het Centraal Museum Utrecht.
 

extra poster

Ook niet te missen: de cover èn de extra poster bij deze editie, die tot stand kwam naar aanleiding van een gesprek over Nederlands ontwerp. Cover en poster zijn een coproductie tussen VBAT (ontwerp, voorkant) en FONK (tekst, achterkant). 
 

gesprek op een andere planeet

Maar er is nòg meer in FONK Magazine 214. Lees onder meer:
* coolest Dutch brands (7): HEMA
* ShopWatch deel 3 met Specsavers en polette.com
* Kees Rijken schiet reclamedieren Petra Vlierman (Tomeloos) & Cooper
* brand therapy van KRFL
* gesprek op een andere planeet in social madness
* media diet van Kees-Jan Rozestraten
* en: het vervolg in de hot & steamy fotoserie Passanten van Vincent Kruijt.


mail ons

Last but not least: geef de poster bij deze editie een plekje aan die kale muur op kantoor; of wie weet, zien we hem terug op een toilet, of tussen al die andere posters in een bruine kroeg. Foto’s van ‘onze’ poster op bijzondere plekken zijn welkom op de redactie. Mail redactie@fonkonline.nl ovv ‘Poster’. De leukste posten we graag op fonkonline. Was iemand anders je voor en mis je de poster bij jouw FONK? Vraag in dat geval een extra exemplaar aan bij info@fonkonline.nl ovv ‘Nieuwe poster’.
 

herfstaanbiedingen

Wil je de digitale editie van FONK Magazine lezen, maar heb je geen abonnement? Onze tip: maak gebruik van onze extra aantrekkelijke herfstaanbiedingen!
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch