Nieuwe Helden met Dafne Schippers

12-06-2018 (11:55) - Media

Helden staat deze editie in het teken van supervrouwen, met Dafne Schippers op de cover. Andere powervrouwen die meedoen zijn Ranomi Kromowidjojo, Lidewij Welten, Frédérique Matla en Natalie van Gogh.


In de nieuwe Helden is er ook aandacht voor de Tour de France, die op 7 juli van start gaat. In dat kader werden sprintkanon Dylan Groenewegen en Servais Knaven bevraagd. Servais is al jarenlang de rechterhand van Chris Froome en hoopt met hem samen voor de vijfde keer de Tour te winnen. Hij staat stil bij de beschuldigingen aan het adres van Froome en over de poging van Sky om Tom Dumoulin in te lijven. Verder een interview met Jan Janssen, die vijftig jaar terug als eerste Nederlander de Tour won. 

 

voetbalverhalen

Daarnaast staan er voetbalverhalen in deze zomereditie. Gerard Kerkum, oud-speler en voorzitter van Feyenoord overleed op 26 mei op 87-jarige leeftijd. Vlak voor zijn dood gaf hij Frits Barend zijn afscheidsinterview. Een verhaal over de dood, Johan Cruijff, Willem van Hanegem, Ernst Happel, Leo Beenhakker en Coen Moulijn. En Barbara Barend ontmoette Hans van Breukelen die uitgebreid stilstaat bij de Europese titel van dertig jaar terug en de opkomst van het vrouwenvoetbal, maar ook spreekt over zijn moeilijke jaar als technisch directeur van de KNVB.
 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch