Nieuwe lifestylezender ‘GoodLIFE Radio’ van start

15-10-2020 (18:03) - Media

Op het Media Park in Hilversum is vanuit De Radiofabriek donderdagmiddag om 17.00 uur het nieuwe internet radiostation ‘GoodLIFE Radio’ van start gegaan. In de openingsuitzending, die gelijktijdig werd uitgezonden op zusterstations Traffic Radio, New Business Radio en ALLsportsradio, werd onder meer de naam van het lifestylestation bekend gemaakt en werden de (nieuwe) programmamakers voorgesteld.
 
GoodLIFE Radio biedt luisteraars inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn onder meer gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks.
 
Het station wil hiermee inspelen op de huidige coronapandemie, waarin mensen meer tijd thuis doorbrengen en worden beperkt in hun uitgaans- en reismogelijkheden.
 
Lars Schotanus van YPCA, De Radiofabriek: “Ondanks alle negatieve berichtgeving en beperkingen in de huidige coronatijd, willen wij met GoodLIFE Radio juist ook een positieve toon zetten. Mensen werken meer thuis, besteden meer tijd met hun gezin, nemen de tijd om uitgebreider te koken, kiezen een lekkerder wijntje en…luisteren meer radio en meer podcasts! Daar spelen we volledig op in met dit nieuwe station en brengen de entertainment gewoon bij iedereen thuis”.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch