‘NPO Cultuur’ komt op stoom met nieuwe programma’s en voorstellingen voor iedereen

‘NPO Cultuur’ komt op stoom met nieuwe programma’s en voorstellingen voor iedereen

26-01-2021 (11:46) - Media

In samenwerking met talloze makers uit de wereld van de podiumkunsten presenteert ‘NPO Cultuur’ de komende weken veel gloednieuwe producties voor een zeer divers publiek. Nieuwe culturele programma’s, nieuwe online video’s en podcasts, maar ook nieuwe registraties van shows die het grote podium als gevolg van de coronamaatregelen niet – of maar even - hebben gehaald. De programma’s beleven binnenkort hun première op één van de alternatieve ‘podia’ die de NPO vrijmaakt voor de door de coronacrisis zo getroffen cultuursector: van NPO 2 extra tot NPO 3 en van NPO Start tot de NPO-radiozenders.

NPO Cultuur brengt de komende maanden vernieuwende tv-versies van theatervoorstellingen, zoals De Hokje (AVROTROS) en Speelbeesten (NTR). NPO 2 komt in april met een serie dansprogramma’s met speciaal geschreven choreografieën van jonge choreografen. Podium Pop-up (NTR) en Save Cave (BNNVARA) met Claudia de Breij, zijn nieuwe tv-programma’s over muziek. In On Stage (VPRO) hijst Nadia Moussaïd de Nederlandse podiumkunsten op het schild. Binnenkort primetime op NPO 2 extra: Klassiek door de week (AVROTROS) vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. In Theater Maas (AVROTROS) gidst Cornald Maas de kijker door de agenda's van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen.

Verder komt NPO 3 met het nieuwe programma Muziekstad (VPRO). NPO 3FM en NPO FunX zetten de maand maart in het teken van de dj; van nieuw talent tot de grote namen. NPO Radio 5 zet de Nederlandstalige muziek en de theatergeschiedenis extra in het zonnetje. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch