NPO Radio 2 collecteert platen en verhalen voor KWF

NPO Radio 2 collecteert platen en verhalen voor KWF

02-09-2021 (11:28) - Media

NPO Radio 2 zet zich ook dit jaar in voor de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september maken de NPO Radio 2-dj’s 100 uur radio voor KWF. Aandacht voor mooie verhalen en bijpassende platen staan deze dagen centraal. De uitzendingen komen tijdens de Collecteweek vanaf een vakantiepark in Drenthe, waar de dj’s gasten en luisteraars ontvangen.

100 uur voor KWF start op maandag 6 september om 14.00 uur met een speciaal optreden van Novastar. Vanaf dat moment maken de Radio 2-dj’s niet alleen honderd uur radio, maar organiseren zij ook activiteiten op het vakantiepark om mensen een mooie dag te bezorgen. Zo organiseren Wouter van der Goes en Frank van 't Hof op woensdagmiddag een kindermiddag. Alle kinderen zijn welkom, maar kinderen die de ziekte van dichtbij hebben meegemaakt staan centraal. Op donderdag regelen zij een heuse bruiloft voor een stel dat vanwege ziekte in de familie de trouwerij moest uitstellen.

Luisteraars in het zonnetje
De dj's collecteren mooie, ontroerende of bijzondere verhalen van luisteraars die daar een bijpassende plaat bij hebben. Via de online collectebus kunnen mensen hun plaat aanvragen en zo hun verhaal delen.


Avondprogramma met livesessies

Radio 2 organiseert ‘s avonds unieke livesessies die toegankelijk zijn voor een selecte groep luisteraars. De line-up voor de sessies ziet er als volgt uit:

Maandagavond 6 september: Jett Rebel
Dinsdagavond 7 september: Son Mieux
Woensdagavond 8 september: Miss Montreal
Donderdagavond 9 september: Racoon
Vrijdagmiddag 10 september: Douwe Bob

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch