NRC lanceert gratis audio-app met  podcasts uit binnen- en buitenland

NRC lanceert gratis audio-app met podcasts uit binnen- en buitenland

26-10-2020 (10:26) - Media

NRC investeert flink in audiojournalistiek en lanceert op 26 oktober een audio-app. De nieuwe app is voor iedereen toegankelijk en bevat de mooiste, leukste en interessantste podcasts uit binnen- en buitenland. NRC komt tegelijk met een aantal nieuwe podcastseries, die exclusief in de app te beluisteren zijn.
 
De audio-app is gratis voor iedereen en is in eerste plaats een gids door het brede en soms onoverzichtelijke podcastlandschap. Ook wordt dit de plek waar NRC zijn eigen audiojournalistiek presenteert. De al langer bestaande podcasts NRC Vandaag, Onbehaarde Apen en Haagse Zaken zullen er te vinden zijn, evenals nieuwe podcasts over uiteenlopende onderwerpen. Zo komt er een meerdelige podcastserie over de cocaïnemaffia in Nederland, een serie over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en een wekelijkse podcast over technologie en innovatie. Ook ingesproken columns van onder anderen Marcel van Roosmalen en Frits Abrahams komen in de app.
 
Daarnaast geeft de app toegang tot podcasts van andere makers. Zo zijn bijvoorbeeld de podcasts van de NPO in de app te vinden, maar ook The Daily van The New York Times. De redactie van NRC zal de luisteraar helpen de beste podcasts te vinden en de mooiste en meest interessante podcasts aanraden. Luisteraars kunnen zelf afspeellijsten samenstellen met hun favoriete audioverhalen. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch