Nu live: Big Fat Holiday Issue van FONK

07-08-2019 (10:00) - Media

Hopelijk zit je in een luie stoel te genieten van even-niets-moeten als je dit nieuwsbericht leest. Er vanuit gaande dat dit inderdaad het geval is, hebben wij, de makers van FONK, dit moment aangegrepen om los te gaan met een big fat summer nummer, waarin ‘het werk’ wat minder ruimte krijgt maar ‘de mens’ des te meer.
 
Samen met gast editor Kyra Roest (zie Kyra & Nacho op pagina 2 en 3 als de Reclamedieren van deze maand) gingen we op pad om vakgenoten te vragen in woord en beeld met ons te delen wat er dit jaar in hùn koffer of backpack meegaat.
 

tsunami

Die vraag leverde een ware tsunami op aan af en toe hilarische, vaak leuke en soms ontroerende bijdragen die we in deze nieuwe editie van FONK volop de ruimte geven. Dus zak nog even verder onderuit en beleef wat je vakgenoten op vakantie doen vanaf pagina 16.
 
Wie niet op vakantie is of wie juist nu behoefte heeft aan het meer inhoudelijke, die bladert snel door naar de Column van Guy of naar onze nieuwe rubriek Things Most Trusted (in samenwerking met Edelman Amsterdam) of die pakt de kersverse (aflevering 25 alweer!) editie van ShopWatch met Bier&cO mee.
 

lees FONK nu drie maanden gratis

Alleen vandaag lees je de digitale editie gratis. Daarna is deze uitgave alleen beschikbaar voor onze abonnees. Heb je nog geen abonnement op fonk magazine en wil je FONK wat langer dan een dag ervaren? Ga dan nu naar onze webshop en lees FONK de komende drie maanden gratis! 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch