NU.nl neemt een meerderheidsbelang in Pro Shots

14-03-2019 (10:00) - Media

Pro Shots wordt met haar netwerk van sportfotografen en buitenlandse persbureaus onderdeel van NU.nl dat daarmee haar onafhankelijke en onderscheidende positie als grootste online nieuwsplatform van Nederland versterkt. Pro Shots blijft haar diensten ook leveren aan haar huidige klanten.


Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl: “NU.nl is groot op sportnieuws. Een positie die we willen behouden en dus verstevigen. Met de hoogwaardige foto’s van Pro Shots kunnen we onze content nog aantrekkelijker maken.”

Rob Kolkman, CEO Sanoma Media Netherlands: “In de markt van persfotografie is een beperkt aantal spelers actief. Een meerderheidsbelang in Pro Shots is een volgende stap voor Sanoma in het vergroten van de onafhankelijke positie van NU.nl als grootste nieuwsplatform op tekst, audio, beeld en video.”


Sport is de passie

Stanley Gontha, oprichter en eigenaar van Pro Shots: “Sport is de passie die wordt gedeeld door NU.nl en Pro Shots. Onderdeel worden van NU.nl geeft ons de kans om verder te groeien en ook voor andere sporten en nieuwsdomeinen zoals binnenland, entertainment en buitenland dé leverancier te worden van fotografie.”


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch