NUsport gaat 90 seconden voorbeschouwen op Champions League

14-02-2017 (10:31) - Media

NUsport is een samenwerking aangegaan met Helden. Dinsdag 14 februari, bij de hervatting van de Champions League, is de eerste aflevering van de videoserie 2 x 45 seconden te zien. Twee bekende analisten blikken hierin vooruit op de wedstrijd Paris Saint-Germain - Barcelona.

 
De analisten krijgen dus allebei slechts 45 seconden de tijd krijgen om de kijker te overtuigen van zijn blik op de wedstrijd. In de eerste video schijnen analisten Ronald de Boer en Gertjan Verbeek hun licht op het duel tussen Paris Saint-Germain en Barcelona. Direct daaropvolgend, op woensdag 15 februari, horen we de analisten John Heitinga en Ronald Waterreus over de wedstrijd Bayern München - Arsenal. ‘Het is kort, krachtig, leuk om naar te kijken en je steekt er nog wat van op ook’, aldus Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl en NUsport. 
 
De lancering van 2 x 45 seconden is het startsein van een langere samenwerking tussen NUsport en Helden, de samenwerking zal in de toekomst leiden tot meer series. De eerste aflevering van 2 x 45 seconden is hier te zien.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch