Ocean MKB Steunfonds  gaat met ruim 250 adverteerders door 10 miljoen heen

Ocean MKB Steunfonds gaat met ruim 250 adverteerders door 10 miljoen heen

26-05-2020 (12:48) - Media

Ruim 250 adverteerders hebben de afgelopen twee maanden dankbaar gebruik gemaakt van het Ocean MKB Steunfonds met als resultaat dat we in de voor laatste week dwars door de 10 miljoen euro bruto heen zijn gegaan, die Ocean hiervoor ter beschikking had gesteld.
 
Eind maart ging Ocean Outdoor Nederland live met het Ocean MKB Steunfonds. Een initiatief om de zwaarst getroffen branches en MKB-bedrijven in deze extreme tijden bij te staan en te helpen. Daarvoor werd een fonds met een mediawaarde van 10 miljoen euro bruto opgezet, dat in april en mei van dit jaar door getroffen bedrijven kon worden ingezet. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag melden bedrijven en brancheverenigingen zich bij Ocean. Door heel Nederland zijn de afgelopen weken de campagnes zichtbaar op de digitale groot formaat schermen in de steden en de reclamemasten langs de snelwegen.
 
Het type adverteerder dat zich heeft aangemeld was zeer uiteenlopend, ieder met een eigen verhaal en eigen behoeftes. Kleding- en schoenmerken, detacheerders, horeca, restaurants maar ook cateraars, culturele instellingen zoals musea en orkesten, fietsmerken, autobedrijven, reisorganisaties, vakantieparken, diverse retailers, verzekeraars, sportmerken, bouwbedrijven en nog veel meer. "Bij Ocean hebben wij geprobeerd iedereen zo goed mogelijk tegemoet te komen met als resultaat unieke ervaringen en veel positieve reacties. De uiteindelijk totaal ingezette bruto mediawaarde bedraagt €11.564.604,-."
 
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch