Online Radio Awards vernieuwt in 2022

Online Radio Awards vernieuwt in 2022

13-09-2021 (12:04) - Media

De organisatie van de Online Radio Awards, de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en medianieuwssite Spreekbuis.nl, heeft ervoor gekozen om de uitreiking van de Online Radio Awards te verschuiven naar 19 mei volgend jaar. De prijzen voor de beste online radio- en podcast(makers) van Nederland worden traditiegetrouw dan weer uitgereikt tijdens de Online Radio Day vanuit het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.
 
Peter Contant (voorzitter v-OR): ‘Het samenbrengen van online radio- en podcastmakers is een belangrijk onderdeel van ons event. Door de nog steeds bestaande beperkingen en onzekerheden, waardoor ook de Open Studio dagen dit najaar geen doorgang vinden, kiezen we ervoor om de Online Radio Awards en de Online Radio Day naar mei 2022 te brengen. We kunnen hierdoor een hoogwaardig evenement neerzetten waar wij en de mediastad trots op kunnen zijn’
 
Richard Otto (uitgever Spreekbuis.nl): ‘Er ligt nu 100 jaar radio achter ons; tijd om vooruit te kijken. Radio is nog steeds alive and kicking. Diverse ‘online only radiostations’ trekken al meer luisteraars dan FM-stations. Podcasting is al lang geen hype meer en landelijke uitgevers en merken nemen audio mee als vast onderdeel van hun mediamix of distributie. En dan hebben we ook nog de opkomst van text to speech, interactive audio technology en social audio. De volgende Online Radio Day staat daarom in het teken van ‘vernieuwing’.
 

Jury

De jury van de 2020-editie van de Online Radio Awards bestond uit: Adam Curry (ondernemer), Mischa Blok (radio- en podcastmaakster NPO Radio 1), Vincent Bijlo (Cabaretier, podcaster en radio columnist). Pierre Papa (Radiocoach), Isabelle Brinkman (Stationvoice RTL/ voormalig dj/vj 3FM en TMF), Liedewij Hentenaar (directeur RAB), Peter Contant (hoofdredacteur Max Magazine/de glossy CLASSY Lifestyle en voorzitter v-OR) en Richard Otto (Tens Media/XS2AUDIO en uitgever van Spreekbuis.nl). De nieuwe jurysamenstelling wordt binnenkort op onlineradioawards.nl bekendgemaakt.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch