OUTtv neemt de grootste distributeur van LGBTI-films in Europa over

03-08-2018 (10:26) - Media

De gaylifestyle tv-zender OUTtv heeft haar strategische partner PRO-FUN gevestigd in Frankfurt per 1 augustus overgenomen. PRO-FUN is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot de grootste distributeur in Europa voor LGBTI-films met meer dan 400 titels in haar portfolio en brengt jaarlijks meerdere titels uit in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en Liechtenstein.


OUTtv versterkt de groei van haar activiteiten in het Duitstalig hart van Europa ; deze overname stelt beide partijen beter in staat gezamenlijk de gay- en open-minded doelgroep te bedienen door bundeling van marktexpertise en kennis.


De nieuwe combinatie zal het totale palet van film- en video exploitatie op zich nemen; de promotie en lancering van films, documentaires ,tv-series zowel in de bioscoop en op DVD/Blu Ray als de digitale exploitatie via de OUTtv tv zenders en digitale platforms.


Eveneens start OUTtv per 1 augustus met haar Duitstalige tv-zender bij diverse distributeurs in Duitsland en Luxemburg. Verdere uitbreiding volgt binnenkort bij onder andere Unity Media en Amazon, voor zowel de zender OUTtv als het interactieve tv-platform OUTtv PRO.


Na de overname in Duitsland is OUTtv voornemens binnenkort nieuwe markten te betreden in Europa, met onder andere lanceringen in Spanje, Israël en Oost-Europa.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch