Q-escape room keert terug met Bram Krikke, Mattie, Marieke en Domien

Q-escape room keert terug met Bram Krikke, Mattie, Marieke en Domien

01-12-2021 (10:37) - Media

De radiomarathon de Q-escape room beleeft binnenkort haar derde editie bij Qmusic. Vanaf 15 december worden Mattie Valk, Marieke Elsinga en Domien Verschuuren weer voor onbepaalde tijd opgesloten. Dit jaar gaat ook Bram Krikke de uitdaging aan. Ze mogen pas naar buiten als ze de muzikale code kraken en luisteraars kunnen ze daarbij helpen.
 
Vorig jaar lukte het de dj's pas na vier dagen om te ontsnappen. De dj’s krijgen ieder een ultrakort fragment van een hit uit de rijke geschiedenis van de Top 40. De enige manier om uit de escape room te komen, is het raden van de juiste titel en de artiest, de oplossing van de muzikale code. In de Q-escape room bevinden zich allerlei puzzels die de dj’s dichter bij de oplossing brengen. Elke dag tussen 06:00 uur en 20:00 uur wordt er live radio gemaakt vanuit de Q-escape room. Mattie, Marieke, Domien en Bram verblijven continu in de escape room, ze eten en slapen er dus ook.
 

Succesvolle eerdere edities

Tijdens de eerste twee edities Q-escape room werden de dj's massaal geholpen door de luisteraars. Er kwamen tienduizenden berichten binnen en het aantal bezoekers op de website en in de app steeg explosief. Zo lag de het gebruik van de videoplayer in de Q-app maar liefst 671% hoger dan in reguliere weken.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch