Qatar Airways sponsort officiële UEFA EURO 2020-podcast

Qatar Airways sponsort officiële UEFA EURO 2020-podcast

07-06-2021 (16:14) - Media

Een aantal prominente voetballers, experten en beroemdheden zullen deelnemen aan de 'The Euro Show', de officiële UEFA EURO 2020™ podcast, een initiatief in samenwerking met Qatar Airways, de officiële sponsor van het zomertoernooi.
 
De podcast zal te vinden zijn op alle belangrijke web-, mobiele applicatie- en social media platformen, met expert wedstrijdanalyses, interviews achter de schermen, teamupdates, voorbeschouwingen en nog veel meer. Voetbalfans zullen de nieuwste ontwikkelingen kunnen volgen, de content kunnen delen op hun eigen social media-accounts en met andere voetbalfans kunnen chatten.

Qatar Airways lanceert ook activiteiten ter plaatse in de Fan Zones in Londen en Rome, ter voorbereiding van het kampioenschap, dat samen met de wedstrijden in de verschillende gaststeden zal worden georganiseerd. De Fan Zones zullen een essentieel deel uitmaken van het Europese voetbalfestival en duizenden mensen samenbrengen om naar de wedstrijden over heel Europa te kijken in combinatie met andere vormen van entertainment. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch