Radio 10 scoort hoogste marktaandeel in eigen geschiedenis

21-05-2019 (10:49) - Media

Radio 10 scoort een marktaandeel van 10,4 procent in de doelgroep 10+ en dat is het hoogste marktaandeel in de geschiedenis van de zender. Ten opzichte van vorig jaar stijgt het aandeel met 27 procent.


In de doelgroep 20-49 jaar behaalt Radio 10 een marktaandeel van 11,2 procent en daarmee is de zender ook in die doelgroep de snelste stijger in de radiomarkt. Bovendien laat de zender een flinke groei zien in één jaar tijd binnen de groep van 30-59 jaar, van 9,9% naar 12,6%. Dit blijkt uit de luistercijfers die vandaag door NLO/GfK zijn gepubliceerd.


Roland Snoeijer, radio director Radio 10: 'Nog geen jaar geleden kwam Radio 10 de top drie van Nederland binnen en het marktaandeel staat nu op een all time high. En dat is echt de allergrootste beloning voor het team van Radio 10. Alle radiomakers komen hier elke dag vol passie binnen om luisteraars een goede dag te bezorgen, met humor en de grootste hits aller tijden. Iedereen is ongelooflijk trots dat we die rol ook hebben voor steeds meer luisteraars.' 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch