Reiswereld nieuw magazine HeadOffice NL en AVNR

21-08-2018 (14:46) - Media

‘Reiswereld’, het nieuwe ANVR-magazine voor, door en met branchegenoten ligt vanaf begin augustus op de mat bij reisondernemers. Head Office NL tekende voor het concept en de productie.


Na bijna tien jaar zelf het branchemagazine VIEW te hebben geproduceerd en uitgegeven, was het tijd voor iets nieuws”, vertelt ANVR directeur Frank Oostdam. “Naast de ‘need to know’ die we onze leden bieden in de vorm van actuele nieuwsbrieven en onze uitgebreide website, willen we met het nieuwe ‘nice to know’-magazine onze achterban nog meer betrekken bij de ANVR. Medewerkers van reisondernemingen weten wat er speelt in de sector, hebben veel ervaring, uitgesproken meningen en leuke tips en ideeën." 

 

het roer om

De ANVR vroeg Head Office NL een nieuw magazineconcept te ontwikkelen. Uitgangspunten waren een andere titel, nieuwe uitstraling, aantrekkelijke vormgeving en een goede balans tussen informatie en persoonlijke verhalen van ondernemers in de reisbranche. Head of Content Annemarie Veen: “Het was leuk om met deze uitdaging aan de slag te gaan. En spannend voor de ANVR om na tien jaar het roer om te gooien en te vertrouwen op onze expertise. Maar we hebben elkaar daarin snel gevonden en kregen alle ruimte om de ANVR te verrassen. Met ‘Reiswereld’ als resultaat.”

 

ruimte voor verhalen

Naast ruimte voor verhalen van ondernemers die een kijkje in hun keuken geven, achtergrondverhalen en actuele thema’s, is er in ‘Reiswereld’ ook plaats om meningen te peilen, persoonlijke reisfavorieten te delen, iemands werkplek te bekijken en luchtige reisberichtjes te plaatsen. Het magazine verschijnt driemaal per jaar en is op ANVR ook digitaal te lezen.
 


Bureaus

Marketing

Economisch