Retail is magic

05-04-2018 (10:00) - Media

Op 10, 11 en 12 april vindt in de Jaarbeurs in Utrecht Packaging Innovations 2018 plaats. FONK is supertrots om op 11 april in het conferentieprogramma de middag te modereren met 4 sprekers: Jan-Willem Brüggenwirth (dcd), Debby van Adrichem ( YoungWorks), Martin de Munnik (Neurensics) en Marcel Verhaaf (Anthem) die samen met Bas Smit van Barry Callebaut het podium beklimt. FONK Magazine blikt vooruit

 
Het thema van 11 april is ‘De Verleiding: retail op weg naar 2020’. In de nieuwe editie van FONK Magazine bieden we je samen met de sprekers een sneak peek op deze middag. Daarnaast leggen we alvast ons oor te luisteren bij verschillende standhouders van Packaging Innovations; maak in FONK Magazine 232 kennis met OD, Snowdonuts, VanBerlo, Flex/design en PUL display.
 

Flashback Coolest Dutch Brands 2017

Ook in deze editie van FONK een flashback naar de finale en uitreiking van Coolest Dutch Brands 2017. Het was werkelijk een feest op 20 maart; de plaatjes in deze uitgave vertellen een deel van het spannende en ontzettende leuke verhaal.
 

Tony's Chocolony

Met het succes van de editie van 2017 nog vers in ons geheugen, trappen we ook Coolest Dutch Brands 2018 af. FONK geeft dit jaar het podium aan duurzame merken. De redactie selecteert maandelijks een actueel sustainable brand dat door lef en uitgekiende marketing een breed publiek aanspreekt en van daaruit ook daadwerkelijk een verandering weet te bewerkstelligen. Het eerste genomineerde in Coolest Dutch Brands 2018 is Tony's Chocolonely. Lees het sprankelende verhaal van dit coole Dutch brand vanaf pagina 16.
 

Afscheid van Passanten

In deze 230e editie van FONK presenteren we met bloedend hart de twaalfde èn laatste aflevering van de serie #passanten. Gedurende twaalf maanden legde fotograaf Vincent Kruijt in pakkende beelden 'de man en vrouw in de straat' vast; de mensen op wie velen van ons hun communicatie-pijlen richten. En steevast openden we één maal per maand FONK met een beeld uit deze serie op 2/1 pagina.
Heel veel dank is de redactie van FONK verschuldigd aan fotograaf Vincent Kruijt als drager van dit vernieuwende project en aan 'promotor' BeyenMeyer voor hun niet aflatende steun voor gedurfde, relevante redactionele content.


Nieuwe poster

Uitsmijter bij deze editie van FONK is de nieuwe poster in de serie met VBAT. Het designbureau ging voor deze vierde poster aan de slag met het thema Packaging Innovations 2018. Een gaaf ontwerp dat niet alleen bij FONK maar ook in ieder kantoor een mooie plek verdient.
 

FONK lezen? Kies voor onze springdeals

Klik hier om de nieuwe digitale editie van FONK gratis te lezen. Wil je het magazine elke twee weken in je mailbox ontvangen of de gedrukte editie tweewekelijks op je bureau hebben? Maak dan hier gebruik van één van onze lentefrisse springdeals.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch