Rob Stenders lanceert het nieuwe Radio Veronica

21-06-2021 (14:47) - Media

Onder leiding van zendermanager Rob Stenders transformeert Radio Veronica op 28 juni tot een vrijplaats voor muziekliefhebbers. Met een vernieuwde programmering waarin zowel nieuwe als bekende dj’s te horen zijn en een stevig uitgebreide muziekdatabase kiest de zender voor een koers waarbij luisteraars de volle breedte en diepte van zes decennia popmuziek kunnen verwachten. Van de jaren '60 tot nu.
 
Rob Stenders: “WE. LOVE. MUSIC. Het is misschien een beetje een hol begrip, want wie houdt er nou niet van muziek?! Toch zijn er veel mensen voor wie muziek in alle opzichten meer betekent dan een achtergrondbehangetje. Voor wie muziek een vast belangrijk ritueel is in het dagelijks leven. Zo'n geschiedenis heeft Veronica ook. Die liefde voor muziek is dus wederzijds. Veronica wordt een vrijplaats voor de mensen met dat speciale muziekgevoel.”
 

De Bonanza

Vanaf 28 juni is 'De Bonanza' met Rob Stenders en Caroline Brouwer terug op de radio en niet van maandag tot en met donderdag, maar van maandag tot en met vrijdag. Luisteraars kunnen elke werkdag van 14.00 uur tot 16.00 uur bepalen welke muziek er op Radio Veronica wordt gedraaid. Zij kunnen hun favoriete platen aanvragen via de gratis Veronica-app en hebben daarmee de playlist van het programma in handen.
 

Vernieuwde programmering

De werkdag begint met de spraakmakende 'Veronica Inside Ochtendshow' met Wilfred Genee, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen. Ook de bekende 'Veronica Middagshow' met Tim Klijn, Celine Huijsmans en Henk Blok blijft op het vertrouwde tijdslot. Martijn Muijs verhuist van de avond naar de dag en Marisa Heutink van het weekend naar de doordeweekse avond. Nieuw in de programmering zijn Sander Schrik, Fred Siebelink, Ed Struijlaart, Danny Vera, Ronald Giphart, Femke van der Veen, Jordi Mulderij, Arjan Snijders en Bas van Teylingen.
 
Rob Stenders en Caroline Brouwer (credits: Radio Veronica, Ben Houdijk)
 
 

 


Bureaus

Marketing

Economisch