RTL biedt MKB gratis reclamezendtijd

08-05-2020 (16:15) - Media

De coronamaatregelen maakten dat veel ondernemers hun deuren voor langere tijd moesten sluiten. Nu de verspreiding van het virus lijkt af te nemen, gaat Nederland langzaam weer open. RTL wil ondernemers een duwtje in de rug geven om weer op gang te komen. Vanuit die gedachte biedt het mediabedrijf ondernemend Nederland vanaf maandag 11 mei gratis reclamezendtijd aan via het initiatief ‘Nederland gaat weer open’.
 
Sven Sauvé, CEO RTL Nederland, over deze actie: “Ik heb heel veel respect voor alle ondernemers die de afgelopen periode hard hebben gewerkt om deze crisis het hoofd te bieden. Dat vraagt om veel creativiteit, flexibiliteit en daadkracht. Veel kleine ondernemers zijn desondanks hard geraakt. Nu Nederland weer langzaam opengaat, willen we deze groep graag ondersteunen. Met deze actie geven we het MKB van Nederland een landelijk podium voor hun commerciële of misschien wel persoonlijke boodschap. Samen blijven we sterk.”
 
Het ‘open reclameblok’ is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen en is dagelijks tussen 18.00 uur en 24.00 uur te zien bij RTL 4 en bij RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z tussen 19.30 uur en 23.00 uur. Daarnaast worden de video’s online binnen het RTL-netwerk verspreid. Via een promo, die vanaf maandagavond te zien is, roept RTL ondernemers op om hun reclameboodschap in te zenden. Vanaf dat moment is ook de actiepagina www.rtl.nl/gaatweeropen live waarop de actievoorwaarden te vinden zijn. ‘Nederland gaat weer open’ is een initiatief van Ad Alliance, het saleshuis dat RTL vertegenwoordigt.

 

Bureaus

Marketing

Economisch