RTL Transportwereld en BIGtruck Online Magazine gaan samenwerking aan

30-10-2020 (11:06) - Media

PMG, producent van onder andere het televisieprogramma RTL Transportwereld, en Transwebgroup (TWG), met daaronder de titels BIGtruck Online Magazine, Trailertotaal.nl en Transportenmilieu.nl, hebben per 1 oktober hun krachten gebundeld. Hierdoor ontstaat een breder platform voor de transport- en logistieke sector, met een optimale zichtbaarheid voor de doelgroepen op tv, online en op social media.
 
RTL Transportwereld is al meer dan twintig jaar een vaste waarde in het weekend bij RTL7. Het programma bereikt wekelijks tussen de 150.000 – 234.000 kijkers en kent daarnaast een online platform voor nieuws en gemiste uitzendingen. Bovendien heeft RTL Transportwereld een grote schare fans op social media met 16.000 volgers op Facebook en ruim 14.000 Instagramvolgers.
 
BIGtruck Online Magazine is de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een online journalistiek platform met actueel nieuws en deskundige opinies. 
 
“Door deze samenwerking kunnen wij de transport- en logistieke sector als geen ander bedienen met de combinatie van televisie, online journalistiek en social media. In hoog tempo ontstaan nieuwe diensten en dienen nieuwe partijen en deelmarkten zich aan. Ons krachtige multimediale platform speelt in op de communicatiebehoeften van deze markt”, aldus Carin van ’t Net, Tom Coronel en Dirk-Jan Verhoef, initiatiefnemers van deze samenwerking.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch