RTL vindt in Anita Sara Nederlof nieuw anchor voor RTL Nieuws

18-11-2019 (20:30) - Media

Vanaf donderdag 2 januari 2020 is Anita Sara Nederlof te zien als nieuwe anchor bij het RTL Nieuws. De 29-jarige journaliste en presentatrice, afkomstig van RTV Utrecht, zal een vast duo vormen met Antoin Peeters in de uitzendingen van 19:30 uur. Ook zal ze de solo uitzendingen om 18:00 uur en 23:30 uur presenteren. Anita Sara vult de vrijgekomen plek in van Merel Westrik, die afgelopen zomer afscheid nam bij RTL Nieuws.
 
Anita Sara maakt het team van de avonduitzendingen, dat bestaat uit Daphne Lammers, Antoin Peeters, Peter van Zadelhoff, Pepijn Crone en vaste invallers Meike de Jong en Jetske Schrijver, weer compleet.
 
Harm Taselaar, hoofdredacteur RTL Nieuws, is verheugd Anita Sara aan het team toe te voegen. “Anita Sara is getalenteerd, scherp, innemend en oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Dit past perfect bij de missie van RTL Nieuws om niet alleen het nieuws te brengen, maar ook de impact van dat nieuws op de mens.”
 

Droombaan

Voor Anita Sara is presenteren bij RTL Nieuws een droombaan: “Tijdens mijn reis in Peru belde hoofdredacteur Harm Taselaar me op. “Je hebt de baan” zei hij. En daar stond ik dan; aan de voet van de Machu Picchu, ver van huis, totaal in de war. Ik ben zó vereerd en blij! Bij RTL Nieuws mag ik werken met een ijzersterke redactie waarmee ik verhalen kan maken die heel Nederland raken. Na vijf jaar regionaal nieuws ben ik klaar voor het grote werk.” 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch