RTLVideoland breidt Nederlandstalig serieaanbod uit met 14 Talpa TV-titels

04-05-2018 (12:53) - Media

Het aanbod van Nederlands product bij Videoland wordt de komende maanden verder uitgebreid. In de periode van mei tot en met oktober worden veertien televisieseries van Talpa TV toegevoegd aan het Videoland-aanbod van series, films en documentaires van eigen bodem. Binnen de deal vallen toptitels als ‘Dokter Tinus’, ‘Danni Lowinski’ en ‘Celblok H’.


Sven Sauvé, CEO RTL, licht toe: “De deal met Talpa TV is een mooie stap en komt helemaal tegemoet aan onze strategie om alleen en in partnership het aanbod bij Videoland uit te breiden met Nederlands product. Naast de 14 titels van Talpa TV en de titels die we eerder aankochten en zelf produceerden, kunnen onze abonnees rekenen op een stortvloed mooie Nederlandse producties.”


nieuwe businessmodellen

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe businessmodellen en samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

 

 

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch