Samenwerking de Persgroep en De Radiofabriek op New Business Radio

11-02-2019 (09:15) - Media

New Business Radio start dinsdag 12 februari met de nieuwe wekelijkse talkshow ‘De Ondernemer’. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van De Ondernemer, het ondernemers-mediaplatform van Nederland en onderdeel van de Persgroep.
 

Wekelijks schuiven (top)ondernemers en andere experts in de studio aan om hun visie op onder meer personeel, online marketing, financiering en innovaties te delen. In de eerste uitzending is Maurice Peeters van YoungCapital te gast, Brexit is het thema een week later en in maart staat onder meer Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, op de agenda.
 

presentator Robert van den Ham

De talkshow wordt gepresenteerd door Robert van den Ham, content director van De Ondernemer. Van den Ham wordt betiteld als een ervaren en ondernemend mediamens. Hij werd in 2013 gekozen tot Hoofdredacteur van het Jaar en een jaar later tot Crossmedia Man van het Jaar. 
 

De Ondernemer is vanaf dinsdag 12 februari elke dinsdag, tussen 10:00 en 11:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending is het programma terug te luisteren als podcast, onder meer via Itunes, Spotify en natuurlijk de website van De Ondernemer.
 

over New Business Radio

New Business Radio brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch