Sanoma ook onderdeel van Buy-media.nl

12-04-2018 (13:41) - Media

Buy-media.nl is een online platform waar het digitale media-aanbod op de Nederlandse markt overzichtelijk is samengebracht en waar inkopers en aanbieders elkaar kunnen vinden. Naast BrandDeli, FD Mediagroep, NDC, Persgroep, Talpa, TMG, Ster en RTL Nederland is nu ook Sanoma partner geworden.


Kees Wilbrink, Commercieel directeur bij Sanoma: “Sanoma gelooft dat samenwerking tussen lokale mediapartners de adverteerder en bureaus helpt. Met Buy-Media is een stap gemaakt om een steeds meer versnipperde mediamarkt te overzichtelijker te maken voor adverteerders en bureaus.”


Janou Kessels, Director Market Development, Buy-media.nl: “Voor de media inkopers zijn efficiëntie, standaardisatie en gemak de grootste voordelen van het platform. Het aankoopproces van online advertising in verschillende kwalitatieve mediatitels kan een tijdrovende en intensieve activiteit zijn, met veel mails, telefoongesprekken en Excelfiles die over en weer gestuurd worden. Buymedia vereenvoudigt het aankoopproces voor digitale producten. Denk aan het doorplaatsen van een campagne in diverse media van verschillende uitgeverijen.”

 

innovatief aanbod

Het productaanbod bestaat uit onder andere display- en videoproducten en ondersteunt zowel directe als programmatic media-inkoop. Afgelopen maand zijn er een aantal tests geweest voor de directe inkoop via het platform. Op dit moment worden er trainingen gepland en is het platform volledig klaar voor gebruik.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch