Sjoerd Raaijmakers nieuwe CEO van VICE Benelux

12-01-2018 (09:26) - Media

Sjoerd Raaijmakers, voorheen Chief Operating Officer VICE Benelux, treedt aan als nieuwe CEO van VICE Benelux. Hiermee neemt Raaijmakers de functie over van Thijs Boon die binnen VICE EMEA een internationale rol gaat vervullen.


Twaalf jaar geleden is VICE door Thijs Boon naar Nederland gehaald. VICE Benelux is sindsdien uitgegroeid tot een mediabedrijf met meer dan 130 werknemers, elf lokale digitale kanalen, een TV-zender, kantoren in Amsterdam en Brussel, een creatief bureau (VIRTUE), verschillende (internationale) bekroningen en een miljoenen bereik onder jonge mensen. Daarnaast is VICE Benelux vanuit Amsterdam verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten en innovaties in de EMEA regio. 


Sjoerd Raaijmakers zal als CEO alle activiteiten van VICE Benelux overzien en de reeds ingeslagen weg voortzetten. “Thijs en ik hebben begin 2016 een koerswijziging ingezet waarbij onze focus nog meer ligt op het maken van impact. Als mediabedrijf zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en hebben daarom de lat nog hoger gelegd. Het maken van kwalitatief hoogwaardige content, en een slimme distributie daarvan, is zowel redactioneel als commercieel gezien ontzettend belangrijk om impact te maken. Ik kijk er naar uit om deze strategie door te zetten.” aldus Sjoerd Raaijmakers. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch