Smaakmakers bij FONK Magazine

01-11-2017 (09:55) - Media

In de nieuwe editie van FONK Magazine vind je Smaakmakers in alle soorten en maten: groot en mega succesvol (Bynder, Grapedistrict) of juist klein en succesvol (178 aardige ontwerpers, Chateau Amsterdam). Van de verhalen van deze mensen krijg je vanzelf energie.


covers van de maand

In aanloop naar deze uitgave ging het hier en daar maar kantje boord goed. Voor de rubriek ‘covers van de maand’ gingen we naar Primera en lieten we ons door de winkelier overhalen om twee kunst titels te kopen. ‘Want die verkopen goed’, vertelde de winkelier. Maar hoe hard we ons best ook deden, het waarom van dat succes ontglipte ons. Toen we ons realiseerden dat dit ook een vorm van ‘smaak maken’ is, kwam de review er alsnog. Lees hem nu in FONK 219.


inspired pages

De sprankelende, nieuwe serie ‘inspired pages’ toverde direct een glimlach op onze gezichten. In de tweede aflevering deelt Piet Hein Smit (XXS) in weinig tekst en veel beeld zijn zielen kriebels. Eén van zijn foto’s siert bovendien de cover van deze nieuwe uitgave van FONK.


de norm is jong

Ook een must read, is de visie van Youngworks’ Arco Bregman. ‘De norm is jong’, zegt hij desgevraagd. Maar klopt dat wel in onze snel vergrijzende samenleving? Lees zijn verhaal en je hebt het antwoord.


mission accomplished?

We hopen dat we met deze nieuwe editie van FONK veel mensen in hun drukke dag even een inspiring moment kunnen brengen om daarna het volgende project van de dag nèt even frisser aan te kunnen pakken. Als dat zo is, geldt voor ons: mission accomplished.


De digitale editie van FONK is alleen toegankelijk voor onze abonnees. Heb je nog geen abonnement? Maak dan gebruik van ons extra gulle najaarsaanbod!


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch