Snap introduceert Layers: Memories & Explore maken Snap Map interactief

Snap introduceert Layers: Memories & Explore maken Snap Map interactief

17-11-2021 (13:00) - Media

Snap lanceert Layers, wat de evolutie van Snap Maps markeert van product naar platform. Om te beginnen zal Snap twee nieuwe ervaringen aanbieden, namelijk: Memories en Explore.

Memories - Nu we het einde van het jaar naderen, plaatst Snap Memories van Snapchatters op hun Snap Map, zodat ze hun favoriete momenten kunnen herbeleven, gekoppeld aan de plekken waar ze plaatsvonden. Deze 'layer' toont alleen je eigen Memories, je kunt geen Memories van vrienden op je Snap Map zien.
 
Explore - Met Explore introduceert Snap een vernieuwde weergave op Snap Map die voortbouwt op de kenmerkende Heat Map. Explore maakt het gemakkelijker voor de Snapchat gemeenschap om andere plaatsen te ervaren door middel van foto’s en video’s die zijn ingezonden door Snapchatters van over de hele wereld.
 

Innovatieve ervaringen op de Snap Map

Snapchatters kunnen makkelijk tussen de lagen schakelen om de map aan te passen, zodat ze altijd precies kunnen zien wat ze zoeken - of ze nu in de stemming zijn om terug te kijken of gewoon rond te kijken. En met de nieuwe Layers partners zoals bijvoorbeeld Ticketmaster kan Snapchat in de toekomst nieuwe innovatieve ervaringen bieden voor Snapchatters op de Snap Map.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch