SPI International's FilmBox nu te zien bij zeven tv-providers

SPI International's FilmBox nu te zien bij zeven tv-providers

26-10-2021 (10:52) - Media

FilmBox van het internationale mediabedrijf SPI International blijft furore maken in Nederland nu het kanaal wordt gelanceerd bij nog drie tv-providers na de lancering op Canal Digitaal, Online.nl, DELTA en Caiway. FilmBox is nu beschikbaar via de basispakketten van Plinq, Trined en KabelNoord op kanaal 19, 23 en 25.
 
"Slechts vijf maanden na de komst van FilmBox in Nederland hebben we het bereik van het kanaal bijna verdubbeld door onze selectie van films en series aan ongeveer 600.000 huishoudens in het land aan te bieden via zeven Nederlandse tv-platforms", aldus Jeroen Bergman, General Manager Film1 en FilmBox Nederland. "Aangezien Nederland de eerste West-Europese markt is die FilmBox heeft gelanceerd, is het uitzonderlijke succes dat we hier met het kanaal hebben behaald veelbelovend voor de plannen van SPI om FilmBox naar andere West-Europese markten te brengen", voegt Bergman eraan toe.
 

Over FilmBox

FilmBox zendt films uit zoals ze bedoeld zijn, zonder reclame-onderbrekingen tijdens de film. De filmzender is een van de weinige commerciële zenders in het basispakket die aan deze toegevoegde waarde voldoet. FilmBox wil kijkers graag een ontspannen, stressvrije entertainmentervaring bieden zonder filmonderbrekingen.
SPI International is actief op de Nederlandse betaaltelevisiemarkt met hun thematische merken. Waaronder het premium filmservicemerk Film1 dat met vier lineaire kanalen en ondemand-diensten ook beschikbaar is via Plinq, Trined en KabelNoord.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch