Sport nu ook beschikbaar op discovery+

24-06-2021 (16:01) - Media

Je kunt vanaf nu ook sport streamen op discovery+. De streamingdienst van Discovery breidt zijn huidige portfolio van wereldwijde en lokale inhoud en exclusieve series uit. Dankzij de toevoeging van sport aan het totaalaanbod, kunnen ook sportfans hun geluk niet meer op bij de real-life entertainment-streamingdienst.
 
Onder de discovery+ sport-content bevinden zich populaire sporten zoals tennis Grand Slams, wielerrondes, waaronder de Tour de France, en meer dan 200 racedagen per jaar van de MotoGP. Maar dat niet alleen, ook de beste elektrische raceserie met het ABB FIA Formula E World Championship en FIA eTouring Car World Cup en elk groot wereldkampioenschap wintersport en wereldbekerevenement, inclusief schansspringen zijn allemaal daar te zien. Daarnaast hoeven discovery+ abonnees van 23 juli tot en met 8 augustus geen enkel moment van de Olympische Spelen meer te missen, want álles is te volgen bij de Home of the Olympics.

De sportprogrammering is ononderbroken en voor veel sporten voorzien van Nederlands commentaar. Dit maakt discovery+ sport de place to be voor fans van tennis, wielrennen en MotoGP, en voor elke fan om te genieten van een uitstekende sportkijkervaring. En dat vlak voor het weekend waarin grote sportevenementen zoals de TT Assen, de Tour de France en Wimbledon starten.
 

Prijs

De prijs van een discovery+ abonnement met sporten is € 5,99 per maand of € 59,99 per jaar (zonder gratis proefperiode). Vanaf vandaag tot 8 augustus (einde Olympische Spelen) is er een speciale aanbieding voor de periode van de Olympische Spelen. Voor een jaarabonnement betaal je in deze periode € 29,99 - inclusief een gratis proefperiode van drie dagen tijdens de eerste week van de Olympische Spelen. discovery+ is toegankelijk via smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV-apps. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch