Stefan Havik directeur digital business development DPG Media

06-09-2019 (15:19) - Media

Stefan Havik (35) zal per 16 september starten als Directeur Digital Business Development binnen DPG Media. Hij zal die functie voor zowel Nederland als België gaan vervullen.
 
In zijn nieuwe rol gaat Stefan vormgeven aan de ontwikkeling van de digitale producten en diensten voor de advertentiemarkt. Verder gaat hij sturing geven aan de externe partnerships binnen het data- en advertentiedomein. De ambitie hierbij is het beter verbinden van de activiteiten van onze merken en de landen onderling, het verbreden en verbeteren van het digitale productportfolio en daarmee het significant laten groeien van de digitale advertentie business.
 
Havik was eerder werkzaam bij Sanoma waar hij vanuit verschillende functies de digitale koers heeft helpen neerzetten in advertising en data. Vervolgens heeft hij in Londen bij Dentsu Aegis de verant-woordelijkheid gehad over AMNET en Merkle One. Het laatste half jaar was hij actief bij WPP/Greenhouse Group. 
 
Stefan Havik: “Het spreekt voor zich dat ik enorme zin heb in deze nieuwe stap. Ik heb in mijn tijd bij Sanoma de Persgroep altijd als een geduchte en gewaardeerde concurrent gezien. De afgelopen jaren heb ik ook echt de uitgeverskant gemist. De kansen en uitdagingen die er in België en Nederland zijn, zijn heel helder pak ik graag met beide handen aan.”

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch