Ster en SpotX starten pilot voor verkoop programmatic-videocampagnes

09-02-2017 (09:06) - Media

Ster is een pilot gestart met video-inventory management platform SpotX. De samenwerking maakt het voor adverteerders en mediabureaus mogelijk om, via de technologie en programmatic infrastructuur van SpotX, video-impressies in te kopen bij NPO Gemist. 


SpotX faciliteert de programmatic verkoop van video-inventory aan adverteerders en mediabureaus. Zo zorgen zij ervoor dat deze content op het juiste moment, het juiste publiek bereikt en dat op een zo efficiënt en transparant mogelijke manier. Met de geautomatiseerde verkoop van video-advertenties in real time, wordt zowel het publiek als de adverteerder bediend. 

`Ster wil de dominante positie die NPO naast tv en radio ook digitaal heeft, beter verzilveren. Het is een logische stap om nu met programmatic advertising te starten. Het proces van real time bidding zorgt ervoor dat wij voor onze adverteerders het hart van de doelgroep kunnen bereiken met relevante reclame van hoge kwaliteit. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en ondersteuning die SpotX als programmatic-videospecialist in deze pilot, hierin te bieden heeft’, aldus Frank Volmer, directeur van Ster.

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch