Ster introduceert selfservice tool voor lokale videocampagne

09-08-2018 (16:43) - Media

Met Ster Local kunnen bedrijven met een kleiner budget zonder campagnemateriaal zelf een videocommercial (pre-roll) maken en inzetten op de online kanalen van de publieke omroep en het on demand-platform NPO Starten kan al vanaf €430,-.


Het unieke aan Ster Local is dat het een tool biedt waarmee lokale ondernemers een campagne kunnen ontwikkelen én uitzetten. Daarmee is het de eerste complete selfservice campagne tool in zijn soort. Ster heeft sinds de introductie van haar nieuwe beleid in 2018 de deuren geopend voor nieuwe klanten, ook met lagere budgetten. Daarmee bedient Ster ook het MKB, een groep waarvoor de massamedia op gebied van video - onder meer door de productiekosten - onbereikbaar leek. Met Ster Local neemt Ster  de barrière van de opstartkosten weg. De gebruiker heeft namelijk alleen een paar foto’s en teksten nodig, waarmee hij in de tool een pre-roll genereert. 


"Ideaal"

Frank Volmer, algemeen directeur Ster ’'Dit product is ideaal voor nieuwe, kleinere adverteerders maar ook voor lokale introductie van nieuwe producten en proposities. De eerste reacties van testgebruikers zijn positief. Ze zijn enthousiast over de gunstige prijs, het gebruiksgemak van de tool en het bereik van mensen in eigen regio. Daarnaast waardeert men het kwalitatieve umfeld van de publieke omroep. Ze hadden nooit verwacht met hun commercial voor bijvoorbeeld een NOS Journaal te kunnen zitten. Met Ster Local is dat nu mogelijk. Ster Local past helemaal binnen onze strategie om adverteren voor iedereen toegankelijk te maken.’’


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch