Talenten 'The Radio Project' gepresenteerd

05-09-2018 (10:35) - Media

Gisteren zijn in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de deelnemers van ‘The Radio Project’ bekend gemaakt. Zij mochten zich voor het eerst op een podium presenteren en hun ideeën delen met een groter publiek. Dat was tijdens het Cross Media Café event dat in het teken stond van online radio en podcasting.


Juryvoorzitter en Radiocoach Pierre Papa: “Stuk voor stuk zijn het eigenzinnige en ondernemend ingestelde multimediatalenten die we met veel vertrouwen de ring in sturen. Op eigen initiatief zijn al met elkaar gaan lunchen om alvast aan elkaar te wennen en om plannen te bespreken en gaan ze nu dus echt aan de bak.”

 

officiële start

Met de bekendmaking van de deelnemers, tijdens de Dutch Media Week, is het project nu ook officieel gestart. Vorige week zaterdag werd door juryleden Giel Beelen, Ruud de Wild en juryvoorzitter Pierre Papa de uiteindelijke keuze gemaakt voor multimediatalenten, die mogen gaan bouwen aan het radiostation van de toekomst. De talenten zijn: Mellanie Poorter, Mees Nijland, Daan Prins, Kyra Kay van de Watering en Marnix Westhuis.

 

inzicht

Vanaf nu wordt door de jongeren zelf wekelijks content geproduceerd. De ontwikkeling van het project en de talenten, de keuzes die worden gemaakt en het groepsproces worden in beeld gevolgd.  De bedoeling is dat het platform nieuwe inzichten geeft in wat jongeren echt willen en welke communicatiemiddelen hierbij het beste passen.

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch