TMG-soap aflevering 10: Talpa naar de Ondernemingskamer

09-03-2017 (10:23) - Media

Het was een mooie cliffhanger, TMG dat zijn voorkeur uitspreekt in het Belgische Mediahuis. Maar, zoals het een echte soap betaamt, houdt het hier niet mee op. In de nieuwste aflevering van ‘Overname TMG’: Talpa stapt naar de Ondernemingskamer.
 
TMG heeft inmiddels bevestigd dat het een verzoekschrift heeft ontvangen van Talpa Holding N.V. (Talpa) aan de Ondernemingskamer om een onderzoek in te stellen naar de gang van zaken bij TMG en een onafhankelijk commissaris te benoemen. De zitting zal volgende week donderdag 16 maart plaatsvinden. 
 
TMG denkt sterk in zijn schoenen te staan en vreest de zitting dan ook niet. ‘De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van TMG hebben beide voorstellen zorgvuldig beoordeeld, tezamen met hun financiële en juridische adviseurs, waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met de belangen van alle stakeholders van TMG, inclusief de aandeelhouders. Verder werd ook duidelijk dat het bod van Talpa, ook nadat en indien het verhoogd zou worden, geen kans van slagen zou hebben omdat het Consortium dat een belang van 59% in TMG houdt, uitdrukkelijk had aangegeven hogere biedingen van Talpa niet te willen aanvaarden’, luidt de lezing.
 
To be continued…
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch